JA! THERAPIE & COACHING

N

Krijg meer inzicht in jezelf

N

Wat is de oorsprong van je problemen?

N

Hoe kun je wel je doelen bereiken?

N

Meer in balans komen

Ter informatie; Op dit moment is er een stop gezet op de wachtlijst, dit geldt voor zowel individuele- als relatietherapie.

(Dit geldt tot en met 30 juni 2024)

Jeanette Arends
JA! Therapie & Coaching

Zeg ook JA! tegen JEZELF

JA!Therapie & Coaching begeleidt je graag als je jezelf (deels) kwijt bent geraakt.

 

Terug in je kracht komen!

Ik help je graag weer in je kracht (terug) te komen!

Bij JA! Therapie & Coaching wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken die dieper doorwerken in het onderbewustzijn. Dit zorgt ervoor dat je sneller tot de kern  komt en je je bewust wordt van je probleem en/of beperkende patronen die vervolgens doorbroken kunnen worden waardoor je weer beter in je vel gaat zitten.

Tijdens het intakegesprek wordt vaak al wel duidelijk wat de rode draad is. Overigens kan het ook zo zijn dat je helemaal niet weet waar iets vandaan komt, maar dat dit gaandeweg het proces pas duidelijk wordt.

Dat wat we weten en ons kunnen herinneren is maar een heel klein gedeelte van ons bewustzijn. Veel meer informatie zit in ons onderbewustzijn en van daaruit reageren we ook vaak op nieuwe situaties, zonder dat we het door hebben. De therapie geeft je behalve dat je heel gericht aan het verwerken gaat, ook veel inzicht in jezelf en je (beperkende) patronen.

5 Tips om niet in een dip te raken…..

5 Tips om niet in een dip te raken…..

Depressie en compensatie

Depressie en compensatie

Heb jij bindingsangst of verlatingsangst?

Heb jij bindingsangst of verlatingsangst?