JA! therapie & coaching

Wees jezelf iemand anders bestaat al.JA! Therapie & Coaching

JA! Therapie & Coaching staat voor JA zeggen tegen jezelf. Op zoek gaan naar de oorsprong van problemen of gedrag, en weer die energie en kracht tot je beschikking hebben, die je ergens onderweg kwijt bent geraakt (bewust of onbewust). Waardoor je weer vooruit kunt in het leven.

JA! Therapie laat je op een andere manier bewust worden van je problemen of gedrag. Mentaal zijn we namelijk snel in staat om problemen te begrijpen, maar het daadwerkelijke verwerken gaat soms verder dan dat.

JA! Ik ga graag met je aan de slag om inzicht te krijgen in wat eventuele remmingen zijn en wat je nodig hebt om je doel te bereiken of beter in balans te komen.

NEE! Heb je problemen om voor jezelf op te komen? Om voor jezelf te gaan staan? Dan kan JA! Therapie heel goed een helpende hand bieden om ook NEE te leren zeggen.

JA! Therapie & Coaching is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en daarmee gehouden aan de ViV-praktijkcode en ethische code. De ViV is als enige beroepsvereniging ISO-gecertificeerd en in het bezit van het KIWA-Keurmerk Complementaire Zorg. U dient voor behandeling/therapie/coachtraject een informed consent (coachovereenkomst) te ondertekenen.

JA! Therapie & Coaching is o.a. gespecialiseerd op het gebied van relatieproblematiek. Loop je steeds tegen problemen aan in de relationele sfeer, ervaar je problemen in vriendschappen, met je familie of in werkrelaties? Vind je het moeilijk om intimiteit toe te laten (bindingsangst), of ben je bewust of onbewust bang om verlaten te worden (verlatingsangst) en verleg je hierdoor steeds je grenzen? Herstel de relatie met jezelf om gezonde relaties te creëren!

 

 Met Ja! Therapie weer krachtig en bewust de toekomst in! (artikel Thuis in Emmen)