JA! therapie & coaching


Informatie Corona virus

Het Covid-19 virus zorgt momenteel voor veel onrust in de samenleving. Er is een bijzondere en niet-alledaagse situatie ontstaan die extra aandacht verdient. Voor JA! Therapie & Coaching heeft dit natuurlijk ook gevolgen. Allereerst wil ik ten overvloede opmerken dat ik de gezondheid van mijn cliënten en mijzelf uiterst serieus neem. Daarom volg ik de richtlijnen van het RIVM en mijn beroepsorganisatie (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde).

De praktijk blijft open zolang dat mogelijk is, omdat het juist nu belangrijk kan zijn je gezien en gehoord te voelen. Er zijn wel een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden en na te leven;

  • De individuele sessies blijf ik aanbieden, mits je (of ik) geen verkoudheidsklachten of griepklachten hebt. Ook bij dit soort klachten in jouw (of mijn) gezin, gelieve geen risico’s te nemen en dan graag de sessie tijdig annuleren.
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand en maken geen lichamelijk contact (handen geven en dergelijke).
  • Ik zorg in mijn praktijk voor extra hygiëne, maak extra schoon, desinfecteer deurgrepen, trapleuningen, vaak handen wassen, etc.
  • In de hal/entree/toiletgedeelte van het gebouw is het dragen van een mondkapje gewenst. In de praktijkruimte zelf kunnen we hem aflaten (bij wederzijds goedvinden). 
  • Als je je sessie moet afzeggen omdat je sociale contacten moet beperken, het niet vertrouwt of klachten hebt van verkoudheid of griep, dan graag tijdig de sessie (minimaal 24 uur van tevoren ) afzeggen.

Het is belangrijk ons gezonde verstand te gebruiken en zorgvuldig af te wegen wat wel en niet kan.
Bij twijfel kun je altijd contact met mij opnemen.
Voor verdere en de meest recente informatie kijk je hier: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Heel veel gezondheid en sterkte gewenst in deze impactvolle periode.

Hartelijke groeten,

Jeanette Arends